zaterdag 19 november 2011

Vrouw verleiden

Tijd om eens serieus een vrouw te verleiden. Dat wordt wel eens tijd. Je moet de controle hebben over het verleidingsproces, het versieren, het flirten, zonder dat de vrouw dit in de gaten heeft. Het is in het begin een spel, met standaard regels en standaard dingen. Als je hier iets fout doet, kun je het voor de rest wel shaken. Het versieren van een vrouw moet in het begin al goed gaan. Dit betekent dat je je niet moet laten verleiden tot je eigen valkuil: je als een bedelaar gaan gedragen. Dit is toch wel les nummer 1!

Bedelaar

Je kent ze wel. Die schoothondjes, die achter een vrouw aan lopen, duidelijk maken dat ze wel interesse hebben in een vrouw, waardoor de vrouw de touwtjes in handen heeft. Zij bepaalt of ze naar de volgende fase wil. Ik kan je zeggen: dat gaat NOOIT gebeuren. Ze zal je zien als een zwakke man, waar ze niets aan heeft. Je moet laten zien dat je een eigen leven hebt, haar natuurlijk met alle respect behandelen, maar laat ook zien dat ze niet meteen op de eerste plaats komt te staan. Hierdoor wordt jij een stuk aantrekkelijker. Hard to get is essentieel voordat je To Get Hard zal gaan worden.

Trucjes

Natuurlijk zijn er genoeg trucjes om dit te regelen, maar nog belangrijker is daarbij het tempo van de vrouw aan te houden. Ga absoluut nooit sneller. Met trucjes kun je dit proces natuurlijk wel versnellen, zodat je niet een half jaar bezig bent. Nee, gewoon netjes binnen een avond is zeker te doen als je de professionele skills kent.