vrijdag 7 oktober 2011

Hoe versier je een vrouw?

Dat is toch wel de belangrijkste vraag. De heilige graal. Als je dit weet ben je The Man, de winnaar, etc. Maar weinigen weten hoe je een vrouw daadwerkelijk moet versieren. Natuurlijk kun je met haar praten, grapjes maken, drankjes aanbieden, leuk te doen, laten zien dat je goed kan dansen en ook nog gevoel in je kont heb zetten, je vrouwelijke kant. Niet dus.

Vrouw versieren

Een vrouw versieren kun je alleen als je weet dat een vrouw anders denkt dan een man. Als je deze regel al kent, dan kom je een heel eind. In ieder geval ten opzichte van je concurrentie. Een vrouw wil geen man die bedelt, die haar drankjes aanbiedt, die doet wat zij wil, etc. Nee, nee, een vrouw wil een man die laat zien dat hij ergens voor staat, niet achter een vrouw aanholt, etc. Een vrouw moet je verleiden via verschillende stappen. Deze stappen heb ik de afgelopen jaren uit allerlei boeken gehaald. Ook NLP is een belangrijke informatiebron, maar dit is niet voldoende om echt vrouwen te versieren.

Verleiden

Je moet de stappen van het verleiden kennen. Natuurlijk van je zelf, maar ook van je toekomstige vriendin. Zie het als vissen: als je te snel aan de hengel trekt, zal de lijn knappen. Dit gebeurt ook als je een stap verder bent dan je vriendin. Natuurlijk moet je wel de volgende stap aankondigen en haar hier warm voor maken. Dit hele spel kan ook in 20 minuten, maar in het algemeen zul je hier enkele dagen tot weken voor nodig hebben, zeker als beginneling. Ben je wat meer gevorderd, dan kun je inderdaad een vrouw versieren in 20 minuten. Je kunt zelfs zo ver gaan dat ze jouw drankjes gaan betalen, doen wat jij wilt en je ook nog super interessant vinden. Dit alles kun je leren in een online cursus van Vandaag vrouwen versieren.